Metamorfose-massage

Een metamorfose massage kan helpen blokkades op te ruimen en te verwerken om zo een nieuwe start te maken.

Deze zachte helende massagevorm is ontwikkeld door Dr. Robert St. John (1914-1996), arts en reflexoloog. Deze massagevorm wordt ook wel prenatale therapie genoemd. In de prenatale periode wordt de basis gelegd voor je talenten, kwaliteiten en voor de belemmeringen die je er van weerhouden te zijn wie je werkelijk bent. Tijdens de metamorfose massage worden handen, voeten en hoofd heel zacht gemasseerd op de zogenaamde prenatale lijnen.

Een metamorfose massage kan helpen blokkades op te ruimen en te verwerken om zo een nieuwe start te maken. Deze vorm van massage werkt heel ontspannend, brengt de geest tot rust en kan ondersteunend werken in periodes van veranderingen zoals echtscheiding, verhuizing, zwangerschap, verandering van (werk)omgeving.

Deze zachte vorm van massage is geschikt voor volwassenen, kinderen en zwangeren. Het kan helpen bij stress- en zwangerschaps gerelateerde klachten, spanningen bij zowel volwassenen en kinderen, ADHD en autisme. De metamorfose massage laat ervaren dat er meer is dan we kunnen zien, en wetenschappelijk verklaren.

.